top of page
Digital stream.jpg
Let us introduce Pascal

Laten we je even voorstellen aan Pascal

WhatsApp Image 2021-05-16 at 11.09.21.jpeg

hoi mijn naam is pascal

sinds 2019 ben ik vreemde dingen gaan waarnemen

vanuit mijn woonkamer raam zag ik een witte mist in de vorm van een lichaam tuurlijk was ik te laat om er een foto van te maken heb zo 5 minuten er naar staan kijken en wist niet wat ik zag.

geloven in geesten deed ik dan ook eerste instantie niet dus ben dit gaan googelen en zag dat dit wel degelijk iets met het spirituele wereldje te maken had.

maar hoe ga je dat nou aan andere vertellen je word voor gek verklaard toch bleef ik steeds maar meer zien vanaf dat moment dus ben ik naar de huisarts gegaan die bestempelde me meteen als zijnde dat ik waanbeelden zag.

ik bleef ze maar zien en zelfs begon ik te voelen en soms ook horen.

ik ben gaan zoeken ik kwam uit eindelijk in contact met Marcel van NPRT een Ghost hunt team en heb mijn verhaal daar gedaan en ze geloofde mij per direct ik voelde me gelijk niet meer alleen en meerdere mensen zien dus dit soort dingen en hebben er ook bewijs van. mijn gevoel zegde al dat ik er wat mee moest gaan doen het enigste punt was dat bij NPRT geen ruimte was maar verwees me door naar een andere groep genaamd The Ravens Paranormal . daar zit ik nu in de leer hoe ik ermee om moet gaan en wat de in en outs zijn van de Ghost Hunts.

samen met deze twee toppers Samantha en Shane gaan we vele locaties af en hopend op goede resultaten.

in middels ben ik al een paar jaar verder en in zit nu dus in het team van the Ravens paranormal

bottom of page