top of page

Persoonsgegevens

Gegevens die u ons verstrekt via onze website zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan uw IP-adres die automatisch wordt opgeslagen, maar ook aan uw persoonlijke gegevens, afbeeldingen etc. die u ons verstrekt via het contact formulier of op enige andere wijze. Deze gegevens worden alleen voor de daarvoor bestemde doeleinden gebruikt. De gegevens die wij van u verzamelen zullen alleen voor statistische doeleinden worden gebruikt om te achterhalen wat het bezoekers gedrag op de website is. Uw gegevens via de social networks kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen binnen The Ravens Paranormal en de website. Het klikken op de advertenties die u op de website tegenkomt zijn via google Ad-sense, de gegevens die google van u verzameld vallen onder een andere policy dan die van The Ravens Paranormal.

Vragen

Voor vragen over de privacy gegevens kunt u contact met ons opnemen door op de contact button te drukken.

Disclaimer

The Ravens Paranormal is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

Verstrekte gegevens namens de Cliënt

 

The Ravens Paranormal kan de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:

 

– Het verwerken van een onderzoek.
– Het sturen van een of meerdere mails die betrekking hebben op
   het  komende onderzoek.

– Het telefonisch contact opnemen met de cliënt met betrekking
   tot informatie op het komende onderzoek.

Gegevens verstrekken aan derden


Gegevens die door de cliënt aan The Ravens Paranormal zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

 

Beveiliging

De gegevens die de cliënt aan The Ravens Paranormal verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen.

 

Aanpassing Cliënt gegevens

De cliënt heeft te allen tijden de mogelijkheid om de verstrekte gegevens te wijzigen. The Ravens Paranormal kan de cliënt in een dergelijk geval vragen om de wijziging op een door The Ravens Paranormal voorgeschreven wijze door te geven. Mocht een cliënt verhuizen, een ander e-mailadres krijgen of een ander telefoonnummer hebben gekregen dan waarderen wij het uiterst dat de cliënt die wijzigingen zo spoedig mogelijk aan ons door zal geven.

bottom of page